luni, 19 septembrie 2011

Cum sa iti amenajezi o gradinita intr-un spatiu mic

In orasele moderne spatiul liber este foarte valoros si rar. Daca este iubitor de natura si vrei sa fi inconjurat de verdeata atunci aceasta stare de fapt poate parea frustranta. Iata cateva sfaturi sa iti amenajezi gradinita de vis indiferent de cat spatiu ai la dispozitie: un balcon, o teresa sau o mica curte interioara.
  1. Masoara-ti spatiul si planificat-ti gradina. Panificarea este cheia scuccesului in orice domeniu. Vezi cu cat spatiu poti sa lucrezi si deasemenea creeaza o schema pe hartie a gradinitei viselor tale.
  2. Joaca-te cu perspectiva. Pune plantele mai mari cat mai aproape de locul in care o sa stai cel mai mult si o sa-ti admiri gradina. In plan secund aseaza plantele mai mici si cele cu flori foarte evidente. Scopul acestui aranjament este sa creeze iluzia ca spatiul este mult mai mare decat este in realitate.
  3. Foloseste un element central. Pune o bancuta, o fantana arteziana sau o planta extravaganta in mijlocul gradinitei pentru a atrage atentia si creea un punct central.
Daca vrei sa afli mai multe, citeste: Cum sa iti amenajezi o gradinita intr-un spatiu mic pe CumFaciSa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu